ТЕЛЕШКИ ЖЕЛАТИН 1000 гр

ОПИСАНИЕ

100 % натурален телешки желатин
Съдържа 18 различни аминокиселини, включително 8 от 9-те незаменими аминокиселини
Сила на гела 240 Bloom

Произход: Бразилия

ПОЛЗИ
• Подобрява здравето на кожата
• Осигурява протеин
• Подпомага храносмилателните функции
• Облекчава болката в ставите
• Подпомага контрола на кръвната захар
• Поддържа костите здрави
• Подобрява качеството на съня
• Подпомага загуба на тегло

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН НАЧИН НА УПОТРЕБА:
За здрави стави:
Смесете 1 с.л. (10 гр) желатин с 1/2 ч.ч. студена вода. Разбъркайте и оставете сместа да престои най-малко 5 часа. За ваше улеснение може да приготвите сместа от вечерта и да консумирате на сутринта. Набъбналият желатин се консумира директно. С цел по-лесен прием може да добавите още 1/2 ч.ч. топла вода (или друга течност по ваш вкус). Приема се сутрин на гладно. При по-тежки форми на ставни и костни заболявания може да започнете прием два пъти на ден. Препоръчително е приемът да продължи 3 месеца, последвани от най-малко 1 месец почивка.
За общо укрепване и козметични цели:
Смесете 1 с.л. (10 гр) желатин с 1/2 ч.ч. студена вода. Разбъркайте и оставете сместа да престои най-малко 5 часа. За ваше улеснение може да приготвите сместа от вечерта и да консумирате на сутринта. Набъбналият желатин се консумира директно. С цел по-лесен прием може да добавите още 1/2 ч.ч. топла вода (или друга течност по ваш вкус). Приема се сутрин на гладно. Приема се от 1 до 3 пъти седмично в продължение на 1-2 месеца.
За кулинарни цели:
Залейте 1 с.л. (10 гр) с 50 мл. хладка вода. Оставете да набъбне за около 10 мин.. Разтворете на вода баня (42ºС - 60ºС). Внимание: при работа с желатин над 60ºС, той губи свойствата си за желиране. Прибавете към 450 мл течност за меко желе, към 300 мл за твърдо. Оставете да стегне в хладилник за 3 ч.

КЛИНИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ:
Ефектът на Желатин и Колаген върху маркера, отразяващ синтеза на колаген PINP (терминален пропептид на проколаген тип 1) https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03357432 

44,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 44,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!