За нас

За нас

Уважаеми Дами и Господа,

Здравословният начин на живот не се състои от периодични диети и периодично физическо натоварване. Той е ежедневие с изградени навици и самодисциплина. Тъй като ние сме избрали здравословния начин на живот, решихме да го споделим.

Мисията ни е да бъдем полезни за Вас като Ви предложим продукти с доказано качество и ползи, които ние с удоволствие ползваме от години. Искаме да Ви помогнем да бъдете здрави, красиви и като естествен резултат, щастливи. Това не е лукс. Това е разумният избор на разумния човек. Искаме да Ви помогнем да спестите време и средства от опаковки за малки разфасовки. Искаме да получите продукти с гарантирано качество и произход на отлични цени. 

Бъдете разумни!

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!

 

Полезна информация: Всички продукти се предлагат в разфасовка от 1 кг. (с изключение на хидролизиран телешки колаген 750 гр) с цел оптимизиране на разходите Ви за опаковки и куриерски услуги. Опаковките пристигат до Вас термично залепени. След отрязване на горната част на опаковката, остава цип за многократна употреба с цел да се осигури безопасно съхранение и лесно ползване на продукта.

Продуктите, за които е посочена препоръчителна дозировка, съдържат дозаторна лъжичка вътре в опаковката.

Стриктно се спазват добрите търговски практики и НАССР система, одобрена от БАБХ.

Гео-М Проект ЕООД притежава Удостоверение от БАБХ за вписване в списъка на наемателите-търговци на храни No.01140/10.10.2017 г.

Гео-М Проект ЕООД е вписан в Национален регистър на бизнесоператорите, които извършват търговия с храни от разстояние, на БАБХ под No.985/26.03.2021

Знанията и желанието ни да бъдем тук за Вас са резултат от опита ни и постоянно самоусъвършенстване.

Ние продължаваме да се развиваме...